top of page

Dronen har landet – EspressoFOTO er installert i nytt studio i Fredfoss Kulturpark i Vestfossen.

Updated: Nov 21, 2020


Fotografering har noen likheter med idretten, det spenner over mange grener, disipliner og nivåer. Fra glade mosjonister/hobbyister til hardbarkede proffer. For oss i EspressoFOTO handler det om formidlingsglede og kanskje en god porsjon teknisk interesse med latente symptomer på GAS (Gear Acquisition Syndrome). Vi har i årevis både individuelt og etterhvert som duetten EspressoFOTO vært utagerende innenfor naturfotografering fra mikro til makro, produktfotografering og portretter. Interessen for sistnevnte har nå åpnet en ny dør; studiofotografering og en videreutvikling av den semiprofesjonelle delen av samarbeidet.

Nærmere hundre kvatratmeter areale på Fredfoss Kulturpark i Vestfossen er nå satt opp med med et solid sett med studiobelysning og bakgrunner, kontor og selvfølgelig et hyggelig hjørne for den gode praten over en nybrygget espresso.

Her nyter vi godt av et kreativt fellesskap sammen med en gruppe utøvende billedkunstnere i Kunstnerverkstedene Uldlageret. Snart er det åpen utstilling med et knippe malerier og fotografier under temaet Svart-Hvitt. Vi må bare vente til Coronaen har dempet seg litt. Invitasjon kommer snart!


Fotografering handler om lys. Godt lys, dårlig lys, den gylne timen, soloppgangen og skumringen – situasjoner man bare delvis har kontroll på og hvor været er en lunefull faktor.

Inne i et studio derimot, med et antall blitzlamper, fastlys, ulike reflektorer, utskiftbare bakgrunner mm har man tilnærmet stålkontroll på kvalitetslys i mengder. Forskjellige oppsett og instillinger gir forskjellige resultater alt etter hva man er på jakt etter av effekter.Vi har allerede kommet godt i gang og har gjort en serie portretter av et knippe modeller. Etter avtale viser vi fram noen i denne posten.

Corporate headshots, konfirmasjonsbilder, babybilder og selvfølgelig rene beauty-shots triller ut som perler på en snor fra opptakene i vårt studio i tradisjonsrike omgivelser på Fredfoss Kulturpark i Vestfossen.

Slå på tråden, ta en tur innom, neste gang setter vi av tid til deg og dine – for kontaktinformasjon sjekk espressofoto.no!

289 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page