Bröllop i Dalarna

Langt inne i de svenske skoger mot nord ligger Gagnef, en vakker liten plass hvor tiden går langsomt, hvor tradisjoner holdes i hevd og minner skal bevares for ettertiden. Her skulle det gjøres i stand til bryllup i begynnelsen av august og det skulle flagges både med svenskt og norskt flagg. Slik ble man både gjest og fotograf.

Gjestene kom med gaver fra nær og fjern. Immaterielle gaver, innslag av musikk og underholdning var parets ønskeliste og med en familie på begge sider med alt fra betydelige utøvere innenfor folkemusikk til klassisk jazz via korsang var det duket for en glitrende fest med sterke følelser allerede fra den vakre seremonien i kirken.

Kirkens joviale prest syntes det var stas med besøk fra Norge og anbefalte fotografen en strategisk plass på siden av alterringen. Slett ingen dårlig plass med en lyssterk og passe lang telelinse for å forevige noen av de aller fineste øyeblikkene.

Normalt gjør vi eventfotografering etter en detaljert gjennomgang på forhånd med oppdragsgiver. Modus operandi denne gangen var framfor alt improvisasjon og jakten på å treffe de gode øyeblikkene etterhvert som stadig nye overraskelser åpenbarte seg.

Gratulasjoner på kirketrappen med utsikt over de storslagne skogene mot nord.

Øyeblikkets blikk på kirketrappen

En bølgende kornåker med brudens barndomshjem som bakgrunn mens solen ustanselig byttet plass med raske skyer.

Og så går tradisjonene og historien videre til nye generasjoner som tålmodig venter.

@ Jan Roger Lie

22 views0 comments

​© 2018 Espressofoto.no

  • Facebook Clean
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now