top of page

EspressoFOTO på besøk hos Solveig


Jovialens dronning; Solveig Røine tar kafédrømmen til nye høyder; sist lørdag var det release party med prominente gjester "Hos Solveig" på Union Brygge i Drammen. Kjærligheten til god kaffe er med fra kaffebaren hennes på jernbanestasjonen, men "Hos Solveig» handler det om en helhet - det handler om å realisere en drøm. Som hun selv sier: “Jeg digger alt som blir servert fra morgen til kveld, digg kaffe , nydelige viner, taco på fredag, småmat og brunsj på søndag.” Vi kjenner engasjementet fra Jovialen; i en intens espresso for puristene, elegante cappuccinos til silkemyke lattes.


EspressoFOTO fikk være med på åpningen på Union Brygge sist lørdag. Inn fra ruskete mørkt vær langs bryggene til lune og lekre nyoppussede lokalet på hjørnet av torget ved Ypsilon.



Feststemte gjester følte seg hjemme fra første stund "Hos Solveig». Et lekkert interiør, smakfullt balansert mellom det tradisjonelle og det moderne og med en fint avstemt belysning. Her dufter det av kaffe og mystikk og spennende småretter med inspirasjon fra fjern og nær.



Entusiasmen hos Solveig og hennes team gir gjestene de gode vibrasjonene. Vi sitter igjen med en sterk følelse av at her er alle forutsetningene tilstede for å tiltrekke seg gjester fra tidlig morgen til sen kveld. Solveig er dessuten en dyktig barista som vet at hjertet i en hver kaffe er en god espresso.


Takk for oss og lykke til Solveig - hilsen oss i EspressoFOTO!


«Fjernsynet er ikke virkeligheten. I det virkelige livet må folk faktisk forlate kafféen og gå på jobb»

- Bill Gates


78 views0 comments
bottom of page